PROIZVODI  - AquaSource
COLACTIVE 3 -120 veg caps

COLACTIVE 3 
COLOSTRUM

Zamislite izvor prehrane koji sadrži sve potrebne imunološke faktore, a usto i faktore rasta i razne vitamine i minerale. Zamislite izvor prehrane koji se može boriti protiv bakterija i uništiti ih u probavnom traktu. Zamislite izvor prehrane koji sadrži inzulinu nalik faktor rasta IgF- 1, koji je povezan sa sportskom izdržljivošću. Svi ti sastojci i mnogi drugi sadržani su u AquaSource proizvodu Colostrum. Dobiven iz najčišćih izvora, Colostrum je prehrambeni sastojak koji se nalazi u prvom mlijeku koje sisavci proizvode za svoje mlade. Ova hrana sadrži sve sastojke potrebne za preživljavanje novorođenčeta. Ovaj vitalni element za preživljavanje i dugovječnost sad se može dobiti u obliku dodatka prehrani od AquaSource-a. Preslikavajući prirodni format, Colostrum predvodi novu eru u ovom području.
AquaSourceov Colostrum dolazi od novozelandskih krava i znatno je bolji od bilo kojeg kolostruma jer Novi Zeland ima najčišću klimu, a krave koje se harne na slobodnim pašnjacima ne poznaju pesticide, antibiotike i bolesti kao što su kravlje ludilo ili slinavka. Metode obrade koje se koriste štite prirodnu cjelovitost proizvoda. Klinički dobiven pod najstrožim standardima, AquaSourceov Colostrum sadrži vitalne sastojke koje čine ovu hranu primarnim izvorom prehrane za imunološki sustav. Colostrum je hrana, to nije lijek ili droga nego hrana koja se razvila u svijetu sisavaca kroz niz godina da bi se pružila prehrana i zaštita za vrijeme ranjivih prvih faza života novorođenčeta. Ukratko, on prenosi antitijela majke na mladunčad. AquaSourceov Colostrum se ne dobiva od jedne krave već se hranjivi sastojci i antitijela koja se nalaze u njemu dobivaju od stotina, ponekad tisuća krava. Goveđi Colostrum sadrži od 10- 21 puta više faktora od ljudskog Colostruma i dokazano je da sadrži inhibitore glikoproteina i tripsina što osigurava da se faktori rasta i imuniteta ne uništavaju u probavnom traktu. Mnogo je radova objavljeno u kojima se naglašava važnost antitijela u borbi protiv bolesti i djelovanje uravnoteženih faktora rasta za opće dobro stanje tijela.  Slijedi kratak pregled faktora koje sadrži AquaSourceov Colostrum.
Imunoglobulini (antitijela). Ovo su obrambena tijela širokog spektra koja djeluju protiv bakterija i virusa. Postoji pet klasa imunoglobulina koji su nađeni kod svih sisavaca, uključujući ljudska bića. Colostrum sadrži sve.
Laktoferin. Vrlo moćna antivirusna, antibakterijska tvar koja se nalazi samo u goveđem Clostrumu.
Citokini. Oni su odgovorni za međustaničnu komunikaciju i reguliraju limfnu aktivnost, pojačavaju aktivnost T- stanica i igraju integralnu ulogu u reguliranju intenziteta i trajanja imunoloških reakcija. Citokini se sastoje od interlukina koji imaju razna inhibicijska svojstva.
Interlukin- 10. Specifični inhibitor upala.
Polipetid bogat prolinom. Ovo je regulirajući hormon žlijezde timus.
Oligo polisaharidi i glikokonjugati. To su šećeri koji se specifično vežu na patogene (bakterijske) napadače i kao rezultat zaustavljaju ih presvlačeći stijenke crijeva.
Faktor rasta epitela, Egf; Faktor rasta nalik inzulinu, IgF-1; Transformirajući faktori rasta A & B, TgF A & B  i hormon rasta GH. Ovi faktori rasta pomažu izgradnju kosti, mišića, živaca i tkiva kao i uravnoteženje krvnog šećera.
AquaSourceov Colostrum mogu uzimati mladi i stari kao i profesionalni sportaši i rekreativci. Također je vrlo prikladan za rekovalescente. Zbog visokog udjela hranjivih tvari, Colostrum je učinkovit dodatak svakom režimu prehrane ili dnevni dodatak te osigurava osnov fizičkog zdravlja koje se zasniva na PRIRODI.

 

Izvor: Brošura "PRIČA o KLAMATSKOJ ALGI" - Dr. Mirjana Kostov - Došen i dr. Zlata Jaška
Više o proizvodima AquaSource potražite u knjizi: "Zelene Zrake Svjetlosti" - Dr. P. Naydenov

NOVI članak - "KOLOSTRUM - Colactive 3"

Pogledajte:

* DOBRODOŠLI u čudesni svijet Algica (2)
* AFA - Klamatska Alga (3)
* INFO Algice - Letak Eli (2)
* Lagani početak Program - Letak (4)
* PROIZVODI AquaSource - Popis (1)

 

 

Povratak na vrh