Priča o prijateljstvu s AFA-algom

         Upoznala sam je prije 10-tak godina. Desila se ljubav na prvi pogled koja još uvijek traje s dubokim poštovanjem i zahvalnošću.

         Nakon završetka medicinskog fakulteta ambiciozno sam započela radom u općoj praksi i pedijatriji. Kao mnogi kolege željela sam kliničku specijalizaciju. Ali nakon dvije godine iskustva u primarnoj zdravstvenoj zaštiti ponuđena mi je specijalizacija iz socijalne medicine. Krenula sam u meni nepoznato područje javnog zdravstva.
Uporedo s time, započela sam proučavati život s filozofske strane  u kojoj je neizbježno pitanje smisla života i uloge čovjeka.  Istraživala sam, a to činim i danas, kako stvarati, održavati i unapređivati zdravlje da bi živjeli radostan i sretan život i tako doprinosili svijetu.
Prije otprilike 20-tak godina odlučila sam se za  vegeterijansku prehranu. Moj  je glavni motiv  bio doprinositi miru u svijetu. Neke su me kolege uvjeravale da to nije zdravo, da može biti opasno ...  jer nema kvalitetnih proteina, vitamina B12 ...  
I gle čuda, pojavila se AFA-alga koja u svom sastavu ima sve aminokiseline i to u omjeru gotovo identičnom ljudskom tijelu i ima više vitamina B12  nego životinjska jetra!  Pored toga obiluje mineralima i elementima u tragovima, vitaminima, bioflavonoidima, klorofilom,   antioksidantima.. Prepoznavanje je bilo trenutačno, upoznavanje postepeno i sistematsko. Shvatila sam njenu vrijednost i uvrstila je u  svoju svakodnevnu prehranu i prehranu svoje obitelji uključujući i našeg ljubimca, malog maltezera.       
Stresne periode prebrodila sam lakše, u periodima intelektualnog napora omogućila mi je da radim dugo u noć,  ne osjećam tegobe u menopauzi,
godinama ne koristim nikakve farmaceutske lijekove ..  linija vitka, izgled mladoliki ... 

                   No to je samo dio moje priče. Veliku zahvalnost dugujem AFA-algi što mi je pomogla osloboditi se opterećujuće, kontrolirajuće brige za moju kćer koja poput mnoge djece voli paštu, pizu, njoke, voće rijetko, povrće nikako. Dogovorile smo se da će uzimati algice, a ja je neću siliti da jede što ne voli. U ovih 10-tak godina (sada je ona 16-godišnja divna tinejđerica) ni ona nije koristila antibiotike ni druge lijekove. Kad tijelo dođe u neravnotežu i pojave se simptomi naš je način da tijelu damo odmor, višestruko povećamo količinu algi kako bi mu dali potrebne nutrijente i energiju, ne unosimo opterećujuću hranu i na taj način omogućimo tijelu da pokrene svoje iscjeljujuće mehanizme.

         Vrijeme AFA-alge tj. njeno prepoznavanje i vrednovanje tek dolazi. Sve je više svjesnih ljudi koji su spremni i voljni preuzeti odgovornost za svoje zdravlje te su odlučni ulagati u njega. Oni koji su zavoljeli sebe, odlučuju sebi i svojim bližnjima pružiti najbolje. Kad prepoznaju AFA-algu nastane trajno prijateljstvo.

         AFA alga je savršena  hrana iz puno, meni jednako važnih,  razloga.
1. CJELOVITA je (ima više od 60 % proteina). Nije ekstrakt, nije koncentrat.
2. POTPUNO je PRIRODNA i DIVLJA, ne da se uzgojiti, raste u nezagađenom prirodnom okružju.  Minimalno procesuirana, sačuvani su svi nutrijenti. Nema nikakvih dodataka. 
3. Izuzetno BOGATA NUTRIJENTIMA potrebni za staničnu razinu.
4. Visoke ENERGETSKE VIBRACIJE –  AFA-alga raste u okružju, energetski izuzetno jake, planine Shasta, koja je jedna od 7 svetih planina i Kraterskog jezera nastalog u šupljini vulkana.
5. Na POČETKU je PREHRAMBENOG LANCA, posjeduje iskonsku informaciju.
6. obiluje SUNČEVOM energijom i svjetlom
ŽIVA,VITALNA HRANA daleko je moćnija od mrtve, procesuirane hrane.

         Jedan mudrac reče "Skupi znanje, upotrijebi ga, daj ga naprijed:" Ja to činim. Širenje znanja o AFA-algi  za mene je dio misije unapređenja zdravlja.
Ovaj čudesni proizvod prirode pomaže maksimizirati životni potencijal, doseći i održati zdravlje i vitalnost.
Pozdravljam sve dovoljno svjesne ljude koji su prepoznali vrijednosti AFA-alge. Dugotrajno će uživati njene darove.

 

mr.sc. Zlata Jaška dr.med.

U Rijeci, prosinac 2007. godine

  

 

Povratak na vrh