"PROCES PRISUTNOSTI
- Iscjeljujuće putovanje u svjesnost sadašnjeg trenutka" - Michael Brown

Naslov izvornika: "The Presence Process - A Healing Journey into Present Moment Awareness"
V.B.Z., biblioteka 1000 cvjetova, Zagreb 2009.

Proces Prisutnosti jedna je od onih knjiga koju sam počela živjeti istog trenutka kad smo se srele. Puno čudesnih sinkroniciteta vezano je za PP. Meni je trebalo dobra 3 mjeseca intenzivnog rada. Rado ću mu se ponovo vratiti kad me "pozove".

Preporučam je svakom onom tko želi učiniti dublje zaokrete u svom životu i spreman je zagrepsti ispod površine u vlastitu nutrinu, svakom tko je odlučan u svojoj Namjeri "vratiti se svom izvornom stanju Radosti i Stvaralaštva" i odlučan posvetiti se Procesu. Blagoslov "Procesu" i cijelom vašem Životnom Putu.                                                                        
                                                                                                            Eli

Izabrala sam dva divna, motivirajuća citata:

"Ljepota Procesa Prisutnosti je je u tome što pred nama otvara put kojim se možemo vratiti izvornom stanju spontane radosti i stvaralaštva  (21)

"Ne samo što je buđenje svjesnosti sadašnjeg trenutka u našem životnom iskustvu najveći dar koji možemo pokloniti sebi ... dar koji omogućuje da preobrazimo čitavu svoju životnu percepciju ...
ono je istodobno i naš najodgovorniji doprinos čovječanstvu. (22)

 

Sa korica knjige:

"Ja sam vam objasnio važnost moći življenja u sadašnjem trenutku. Michael Brown vam opisuje KAKO to možete postići!" - Eckhart Tolle

Biti ovdje i sada više nije nemoguća misija!
Proces prisutnosti je djelotvoran postupak koji nam pruža snagu da iscijelimo duhove prošlosti kako bismo u sadašnjem trenutku mogli živjeti slobodnim životom.

Napokon je napisano ono što je bilo teško objasniti. Ono što se prije smatralo stanjem dostupnim samo duhovnim učiteljima, sada je dostupno svim ljudima. Već i samim čitanjem ove knjige olakšava se bivanje u sadašnjem trenutku.

Proces prisutnosti predstavlja smion korak u novu paradigmu brige o duhovnom zdravlju, pokazujući nam kako možemo nadrasti svoje fizičke, mentalne i emocionalne nestabilnosti postižući duhovnu cjelovitost. Ova nas knjiga nježno i neodoljivo privlači prema iskustvu preobrazbe, a time zalazimo u sferu svjesnosti sadašnjeg trenutka - gdje pronalazimo svoju slobodu, iscjeljenje i mudrost koja je oduvijek i bila u nama.

Verzija za printanje

Povratak na vrh