PROIZVODI  - AquaSource
MOON RISE   - 50 g.

MOON  RISE
Zdravlje i Ljepota za Žene

                        Hidratantna krema koja sadrži ekstrakte jedanaest ljekovitih trava

         Prema istraživanjima vodećih svjetskih stručnjaka za menopauzu, 90% žena pati od nekog oblika menstrualnih tegoba. Ti problemi nastaju zbog poremećaja ravnoteže hormona, a najčešće se radi o pomanjkanju progesterona do kojeg dolazi zbog neadekvatne prehrane kao i zbog prirodnog opadanja razine progesterona uzrokovane starenjem organizma. Tragajući za rješenjima, sve više žena počinje izbjegavati uobičajene sintetičke lijekove okreće se prirodnim načinima za rješavanjem problema.

         Moon Rise je krema s ekstraktom divljeg jama  (meksički slatki krumpir) kao glavne supstance, a sadrži aktivne sastojke koji se po molekularnom sastavu točno podudaraju s molekulama progesterona. U SAD je ta krema korištena u tretmanu pre-menstrualnog (PMS) sindroma, problema menopauze, osteoporuze i drugih oboljenja. Nisu zabilježene nikakve popratne pojave, a u više od 90% slučajeva tretman je bio uspješan.

Zašto Moon Rise?

Progesteron divljeg jama je identičan kao i prirodni. Spriječava dominaciju estrogena tijekom drugog tjedna menstrualnog ciklusa (kad treba prevladati progesteron). Prevladavanje estrogena je zapravo ono što izaziva obilje priblema uz ženski endokrini sustav. Krema se upija kroz kožu te je tako i do deset puta učinkovitija nego što je to slučaj kad se sintetski progesteron uzima oralno. Pri oralnom uzimanju, povećava se njegova količina u krvi zbog čega hipofiza šalje jajnicima signal za smanjenje proizvodnje istog, a posljedica toga je hormonalni disbalans. Dalje, oko 90% oralno uzetog sintetskog progesterona razgrađuje se u jetri na osnovne metabolite i time ne dopire do jajnika gdje je najpotrebniji. Stoga je mnogo korisnije koristiti kremu kako bi se potrebne tvari (diosgenin, enzimi, vitamini) unjele u organizam preko kože i uskladištile u masnom tkivu da ih jajnici mogu koristiti kada i koliko trebaju.
Istraživanja su pokazala da se već nakon 2 – 4 tjedna korištenja kreme od divljeg jama znatno ublažavaju simptomi poput iritabilnosti, depresije, valova vrućina, panike, debljanja, glavobolje, bolova u leđima, umora, a krema povoljno utjeće i na stanja osteoporoze konstantno povećavajući elastičnost kostiju.

Efekti i prednosti Moon Rise kreme;

  1. regulira menstrualni ciklus, olakšava PMS,
  2. potpomaže funkcioniranje jajnika,
  3. čini kožu glatkom, mekom i elastičnom,
  4. prirodni je antidepresiv, pomlađuje i osvježava organizam,
  5. normalizira šećer u krvi, štiti od raka ženskih spolnih organa i mliječnih žlijezda.

Izuzetak su dojilje i trudnice kojima se ne preporuča korištenje kreme, a najbolji rezultati se postižu uz paralelnu upotrebu AFA algi i Esencijalnih masnih kiselina.

 

Izvor: Brošura "PRIČA o KLAMATSKOJ ALGI" - Dr. Mirjana Kostov - Došen i dr. Zlata Jaška
Više o proizvodima AquaSource potražite u knjizi: "Zelene Zrake Svjetlosti" - Dr. P. Naydenov

Pogledajte:

* DOBRODOŠLI u čudesni svijet Algica (2)
* AFA - Klamatska Alga (3)
* INFO Algice - Letak Eli (2)
* PROIZVODI AquaSource - Popis (1)

* Lagani početak Program - Letak (4)

 

 

Povratak na vrh